Nieuwsbericht

Nieuws vanuit Deku
25 november 2017

Jaarconcert 2017

Beste Lezers,

Wat een geweldig jaarconcert hebben wij gehad op 25 november j.l. Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend trots op de leden in het orkest ben. We hadden een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop. En wat waren wij GOED!

Ik heb dit jaar zelf het gevoel gehad dat er een ontspannen sfeer was toen wij op het podium zaten. Tuurlijk waren er hier en daar wat zenuwen, maar over het algemeen vond ik het vrij ontspannen. Misschien was dat een ingrediënt dat wij zo’n topprestatie hebben geleverd? Misschien… Ik weet wel wat onze hoofdingrediënten zijn voor deze topprestatie namelijk; keihard werken en veel lol!

Ik heb meerdere reacties terug gekregen vanuit het publiek. Daar ben ik toch altijd weer benieuwd naar, want ja hoe klinkt het in de zaal? De reacties waren onder andere dat wij echt een stapje omhoog zijn gegaan qua niveau. Waar zit dat niet van dan in? Niet zozeer in de moeilijkheidsgraad van de muziek, maar meer het afmaken en de puntjes op de i. Het geluid vanuit de zal was dan ook dat het zeer strak klonk.

He…. en wie keek er wel niet tegen op om “Carmina Burana” (o fortuna) te spelen. Dat was echt een uitdaging. Dat hebben we toch mooi geflikt.

Het einde van het jaar komt tegemoet, we gaan lekker veel plezier en gezelligheid beleven. Zowel thuis als op de club. Met het nieuwe repertoire zijn we van start gegaan. Ik zie het nieuwe jaar weer als een nieuwe uitdaging vol plezier, saamhorigheid en muzikaliteit.

Groet,

Frank Bosklopper
Dirigent The Music Players

Leave a Reply