Nieuwsbericht

Nieuws vanuit Deku
12 december 2017

Nieuwjaarsbericht

Beste Dekuanen,

Nog even en het jaar 2017 is voorbij. Het is een bijzonder jaar geweest waarin er veel persoonlijke tragedies zich hebben voorgedaan. Ondanks deze situatie is de basis binnen de vereniging stabiel gebleven. Dit komt met name door het feit dat we als een soort familie elkaar opvangen, vertrouwen en elkaar helpen daar waar nodig is. Dat is het fijne van Deku. Geweldig om dit zo mee te maken.

Voor diegene die nog in het arbeidsproces zitten (en niet in ploegendiensten), vallen de feestdagen dit jaar zeer gunstig. De 1e en 2e kerstdag op maandag en dinsdag en nieuwjaarsdag op maandag. Dat is geweldig, lekker rust komen.

Volgend jaar hebben we een paar bijzonder leuke optredens. Het orkestenfestival van Novam Amsterdam vindt plaats op zondag 28 januari 2018 in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Maar ook het orkestenfestival van Novam Nederland op 8 april 2018 in Ede. Vorig jaar heeft de Novam voor het eerst geschreven maar wel op een wachtlijst voor het jaar erop geplaatst. Dat is nu 8 april 2018. Nu mogen we zeker komen. Vorig jaar ben ik wel als dirigent met accordeonvereniging Vivace geweest. Het was een heerlijke muzikale dag.

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe en tijdens de kerstdagen heerlijk genieten met je familie of vrienden tijdens een lekker diner. Deze dagen gaat het met name om het samenzijn en het heerlijk vinden dat je lieve mensen om je heen hebt. Echt dat warme gevoel.

Henk Bosklopper
Dirigent AccordeonBand Deku

Leave a Reply