Nieuwsbericht

Nieuws vanuit Deku
09 januari 2018

Nieuwe Website

Beste vrienden van Deku,

Voorgaande jaren hebben wij veel aan de website van de Amsterdamse accordeon vereniging Deku gewerkt. Vaak is het bij dit soort werkzaamheden dat je tegen de vooruitgang vecht. Dit is nu ook het geval geweest, aangezien de vorige website niet goed te bekijken was op telefoons en overige toestellen. Met vooruitzicht op de nieuwe pagina hebben wij dan ook een sterke verandering teweeg gebracht, niet enkel qua uiterlijk maar ook qua automatisering. Wat zijn de veranderingen:

  • Berichten die op social media worden geplaatst met betrekking tot de vereniging worden nu automatisch op de website als bericht weergeven;
  • Door foto’s naar fotos2018@deku.nl te mailen worden deze automatisch in de foto albums van dat betreffende jaar geplaatst
  • Door een bericht naar evenementen@deku.nl te mailen, word het evenement automatisch in de agenda geplaatst.
  • Het bestuur heeft nog een extra mogelijkheid door naar berichten@deku.nl te mailen. Hierdoor word het bericht dat zei mailen automatisch op de website geplaatst en tussen de berichten weergeven.

Door deze veranderingen is de website een stuk geautomatiseerder geworden en door ons allemaal up-to-date te houden. We hopen zodoende een wervelend digitaal 2018 in te gaan.

Vriendelijke groet,

Hans Bosklopper
webmaster

Leave a Reply